Annemarie en Wim in América Latina

Boottocht door het binnenste van de Mekong

En zo sturen we jullie de foto's en verhalen. Zittend op het terras waar we een draadloos netwerk kunnen oppikken. Niet met een palmtop Bert, maar onze eigen eeepc! Met sigaar en een biertje natuurlijk... dus wij vinden onze draai wel Rita!

Reacties

Reacties

Mieke

Hoi Annemarie en Wim,
Prachtige foto's (wederom) en fantastische verhalen schotelen jullie ons voor.... Wat machtig dat jullie dit allemaal mogen beleven ( en dat wij mee mogen genieten!). Als jullie zo doorgaan met schrijven, heb je straks een geweldig vakantie-verhalen-boek.
Een ietwat jaloers gevoel gaat ook mij wel bekruipen, moet ik toegeven. Heb dan ook maar besloten dat 'Het Oosten' (ook) op mijn verlanglijstje komt van landen die ik wil zien in mijn leven.
Geniet ze verder...enneh voorzichtig hè!
Lieve groet en kus.

Papa en Mama

Geweldig om de foto's te bekijken en jullie verhalen te lezen.Vrijdagavond hebben wij Tijn opgehaald bij Mark.Zaterdag is hij met ons mee naar Joanie geweest op de verjaardag van Robert en Marthe.Hij vond het geweldig.'svonds hebben wij Tijn weer bij Mark gebracht.Dit zullen wij nog wel meer doen.Verder is alles hier bij het oude.Nou nogmaals het allerbeste en geniet maar van jullie reis.Wij volgen jullie wel op de website.Heel veel groetjes en een dikke kus van mama en papa.

Miriam Slaats

Beste reizende bovenbuurtjes ... we volgen jullie geweldige verhalen en kijken naar de indrukwekkende foto's. Het is fantastisch wat jullie allemaal meemaken. Het grote genieten.

Op de Van der Does gaat alles goed, gewoon zijn gangetje. De Vietnamese avonturen zullen vele malen spannender zijn dan 'het leven' hier, maar dat mag de Brabantse pret niet drukken.

Vervolg jullie reis met veel genoegen ... wij blijven uitkijken naar jullie boeiende reisverslagen.

Warme groet, x Miriam & Ron

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!