Annemarie en Wim in América Latina

Sihanoukville en Riem National Park

Hé Bert: is dit misschien een idee voor op de barbeque van het brugklaskamp; kippentenen. Overal langs de straat worden ook eieren verkocht die gekookt worden net voordat ze uitkomen. Het is hier een lekkernij. Soms zie je de kuikentjes al half uitgebroken. Nee, we zijn nog niet zo gecharmeerd van de Cambodjaanse keuken. Dus Robin; je krijgt gelijk; eten is hier een stuk lastiger. Zeker als je Vietnam gewend bent.

Reacties

Reacties

Bert

Tja, Wim heeft al toegezegd de bbq op te starten en het maakt mij niet zoveel uit wat er op komt. De dinsdagmaaltijd is/gaat er ook al uit..... Laat Jan het maar niet horen! Die krekels zien er ook smakelijk uit trouwens. En hebben jullie inmiddels een natuurgids aangeschaft? Ineens krijgen heel uitgebreide informatie over wat er te zien is en hoe ze heten?? Enkele dagen geleden konden jullie een kale kalkoen nog niet herkennen.
Ziet er wel erg sfeervol uit en dat is erg leuk om te volgen. Janneke en ik gaan inmiddels ook spaarverlof aanvragen. Wij gaan echter Amerika (VS) ontdekken. Geef ons maar de Mac en Burger King.
Blijf schrijven en foto's sturen.
Wij gaan nu naar "Angels and Demons", de verfilming van Het Bernini Mysterie.
Grx Bert

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!