Annemarie en Wim in América Latina

Avontuurlijke trektocht met overnachting in de bergen

Zijn gezicht vertrekt na het nuttigen van de zeer sterke Lao Lao. Onder zijn lippen zie je een randje rood. Geen bloed, maar resten van de pruimtabak die tijdens het kauwen bloedrood wordt. We kregen hem jammer genoeg niet met een lach op de foto; dan zou je een rijtje zwarte tanden met bloedrode lippen zien. Angstaanjagend gewoon.

Reacties

Reacties

Bert

Hoi Wim en Annemarie,

Ik zie deze man het glas bij zijn oog houden en dat in combinatie met lao lao deed me denken aan loa loa.
Dit is een rondworm die geregeld in het oog beland.... Je staat dus te kijken in de spiegel omdat je wat voelt bewegen in je oog en je ziet een bewegende worm in je eigen oog. Is geen broodje aap (wat je waarschijnlijk daar ook kunt bestellen?!). Dus uitkijken als ze je weer lao lao aanbieden dat de klinkers niet andersom zijn.
Het is hier al een week zomers warm en gelukkig zijn de lessen voorbij en lopen de diverse projecten. Nog maar één weekje en dan begint ook ons spaarverlof al noemen we dat dan gewoon vakantie. Via (klimmen in) Fontainebleau rijden we na een week door naar de Dolomieten om daar een huttentocht te doen met hopelijk beter weer dan jullie tijdens de bergtocht! Terug naar huis om mijn meiden op te halen en dan een huttentocht met z'n vieren in Oostenrijk. Tenslotte doorrijden naar Slovenië om Vesna op te zoeken. In de laatste vakantieweek ga ik nog vier dagen met Linda naar Londen. Ze komt volgend jaar al bij ons op school. Kortom; blijf genieten, voor mij/ons gaat het ook bijna gebeuren en ik blijf lezen en af en toe wat schrijven. Vele groeten,
Bert

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!