Annemarie en Wim in América Latina

Hanoi en de weg daarheen

De redactiekamer van deze weblog, toevallig recht tegenover ons hotel.

Reacties

Reacties

Robin

Lieve papa&Annemarietje,

Ik heb de laatste week erg veel meegemaakt.
Vrijdag 3 juli ging de oma van Glenn naar het ziekenhuis, vanwege buikpijn. 's Avonds rond 11 uur werden wij gebeld dat we zo snel mogelijk naar de intensive care moesten komen, het ging slecht met oma.
We hebben met heel de familie heel de nacht gewaakt, ik ben nog wel even 2 uurtjes gaan slapen.
Zaterdag rond 12 uur in de middag, zijn we even met de moeder van glenn, haar vriend, Glenn en ik, naar huis gegaan om even te slapen. We waren gebroken en waren echt even toe aan een slaapje.
Maar we lagen nog geen kwartier in bed, of de telefoon ging weer. Of we zo snel mogelijk wouden komen, want het zou niet lang meer duren.
Oma Leen is rond half 2 zaterdag middag overleden. Ze had een dwarslaisy gehad, en was dus vanaf haar buik verlamd. Al haar bloedvaten zaten vol met bloedproppen, dus het bloed kon niet meer doorstromen.
We zijn er allemaal bij geweest toen ze haar laatste adem uitblies.
Gister is de crematie geweest, ik ben heel de week bij Glenn's familie geweest, om ze te steunen en de klusjes te doen waardoor het voor hun een stuk gemakkelijk werdt.

Ik heb ook woensdag gesprek op school gehad, en ik heb veel studiepunten in gehaald, of het genoeg is weet ik donderdag pas. Op de laatste schooldag/Raportdag. Maar als ik het niet red ga ik toch nog in gesprek, en als het echt niet kan, dan ga ik toch maar naar leerjaar 1. Wat ik wil deze opleiding heel graag doen! Dan maar een jaar langer! Ik heb nu gedaan wat ik kon. Maandag ( op mijn verjaardag ) heb ik nog toets voor nederlands, en methodisch begeleiden. Maar dat zal ook wel goed gaan denk ik! Ik ben hard aan het leren.
Ookal is dat vrij lastig om mijn hoofd erbij te houden na wat er deze week gebeurd is.

Nou,
Ik denk aan jullie! en als ik straks in Kreta in een 4 sterre all inclusive hotel langs het strand lig met een cocktail. Zal ik aan jullie denken..

Don't forget my birthday!!!

Love jullie!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!